Project Notting Hill

London | Residential

Scroll Down
  • Location: Notting Hill
  • Architect: Powell Tuck Associates
  • Interior Designer: Powell Tuck Associates

This refurbishment of a 4,000 sq ft private residence in Holland Park involved new joists, new roof, a new mechanical and electrical installation, new floors and flooring, plaster works, windows and external rendering. There were several bespoke items such as fire surrounds and unusual joinery which required great ingenuity to source and incredible dexterity to install.

I did a very complex job with Del and Phil many years ago. I was subsequently very happy to work with them both when Cheevers Poole was formed. We had a complex house refurbishment project, where Del’s fundamental understanding of construction and the processes involved came to the fore. You can have a balanced conversation with Del and he always presented me with a solution rather than a problem.

ADRIAN LEES , POWEL TUCK ASSOCIATES