Project Clivedale

London | Commercial

Scroll Down
  • Location: Mayfair
  • Architect: PLP Architects
  • Interior Designer: Studio Indigo

This project involved the refurbishment of a 22,000 sq ft private family office in Mayfair. Attention to detail in both the design and workmanship resulted in a stunning finish. The two-tone Italian marble floor that bedecks the lobby entrance is set off by an 11-metre glass chandelier. The Solomon & Wu wall panelling is extraordinary, with each separate panel retaining its own unique style. It is the epitome of elegant opulence.

They have recently completed our headquarter building and marketing suite in Mayfair to an excellent standard and having purchased the adjoining site are demolishing the existing buildings for us before we construct a new office building for rent. We will certainly be talking to Cheevers Poole about a further role in the project.

DAVID LAYCOCK , CLIVEDALE LONDON