Project Belgravia IV

London | Live, Residential

Scroll Down
  • Location: Belgravia
  • Architect: Chester Jones
  • Interior Designer: Chester Jones

This was a six-month, 4,000 sq ft project at a private residence in Belgravia to integrate a separate lower ground floor apartment in order to increase living space. All bathrooms were replaced requiring intricate joinery, and redecoration was also undertaken throughout the property.

“It was very reassuring to have Cheevers Poole on board. They assigned Derek Poole to overlook the project, whose great leadership and presence on site ensured proper scrutiny. They tightly coordinated everything, and their budgeting was handled brilliantly. Their on-site problem solving was excellent across the board, and they had a great network of other specialists to bring in. Plus, they were able to flood the site with labour at crucial moments when we needed to push the project along. The quality of their joinery and finishes were fantastic. I look forward to working with them again.”” – Toby Jones, Chester Jones”